Devojka nije položila VOZAČKI ISPIT - zbog STRAŠNE GREŠKE INSTRUKTORA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka nije položila VOZAČKI ISPIT - zbog STRAŠNE GREŠKE INSTRUKTORA! (FOTO)

Ništa nije bila kriva.

Polaznica kursa za obuku vozača u Birmingemu, u Britaniji, nije položila vozački ispit iz prvog pokušaja, ali za to nije bila kriva ona, već njen instruktor. Policija je zaustavila polaganje kada je otkrila da kola na kojima je kandidatkinja polagala ispit nisu osigurana i da na njima nije obavljena obavezna kontrola ispravnosti.

Vozilo je bilo zaustavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toku vožnje, a kada su saobraćajci otkrili neispravnosti, oduzeli su vozilo i odvezli ga u test centar, dok su instruktor i devojka mogli dalje da nastave peške.

SPASIĆETE SEBI ŽIVOT: Kada ste zaključani u autu, upotrebite OVAJ DEO SEDIŠTA za izbavljenje (VIDEO)

Saobraćajna policija pisala je o ovom incidentu na svom Tviter nalogu, tvrdeći da bi "nesrećna učenica" položila praktični ispit da nije bilo ovih neregularnosti. Bez obzira na to, moraće da polaže ponovo.

Iako je vozila u neosiguranom automobilu, policija je potvrdila i da kandidatkinja nije načinila nikakav prekršaj i da će sve kaznene mere pogoditi instruktora vožnje.

Iza neuglednog GOLFA "DVOJKE" krije se LJUTA ZVER: Preko 1.200 konskih snaga, fura 350 km/h (VIDEO)

Iako je on, tehnički, i dalje ovlašćeni instruktor vožnje, saobraćajni policajci oduzeli su mu legitimaciju koja mu je neophodna da obavlja svoj posao.

Cooks Lane, student on her driving test gets stopped in instructors car..... No insurance & no MOT!!! Examiner,/student given lift back.... pic.twitter.com/VWtipiNVh4

— CMPG - Road Policing (@Trafficwmp) May 6, 2017

Još nije sigurno da li će učenici biti vraćen novac (75 funti) koji je uplatila za polaganje ispita nazad. Kazna za prekršaj koji je instruktor načinio može da mu donese od šest do osam kaznenih poena i obavezu da plati kaznu od oko šest hiljada funti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

To se zove poklon iz snova: Žena iznenadila muža novovom ZVERKOM, zamalo da padne u nesvest (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2017, 12:25

Šteta što su već venčani, jer sad bi 'ladno mogao da je oženi...Gotovo smo sigurni da nema muškarca koji ne bi hteo jednog lepog popodneva da otkrije ovakvu zver u svojoj garaži...Poznati JuTjub blogerski par (OK, poznati su na JuTjubu) gospodin i gospođa Lavinj snimili su video na kome supruga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.