DS modeli neće nositi Citroen oznaku u Evropi od naredne godine

Izvor: Moto.rs, 13.Sep.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS modeli neće nositi Citroen oznaku u Evropi od naredne godine

Carlos Tavares, predsednik PSA, najavio je da DS modeli koji se prodaju u Evropi neće više imati oznaku Citroën od naredne godine. Već je od ranije poznato da PSA želi da se što je moguće više udalji Citroën brendirane automobile od vrhunskih DS modela, a Tavares je to sada i potvrdio zvaničnim putem.

Tavares navodi da ovaj proizvođač planira da DS liniju načini direktnim konkurentom Audi modelima do 2020. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i to predstavljanjem ekstremno interesantnih modela u narednih šest godina, odnosno, predstavljanjem automobila koje će odlikovati francuska sofisticiranost, atraktivnost i francuski način života. Poslednji DS brendirani automobil je Divine koncept koji služi kao vizija budućnosti DS brenda koji će u narednom periodu biti proširen na šest globalnih modela.

foto © Citroen

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Citroenov luksuzni brend DS postaje zasebna marka

Izvor: B92, 14.Sep.2014, 10:40

Citroenovi premijum modeli koji imaju oznaku DS, od 2015. prodavaće se u Evropi kao izdvojena automobilska marka, izjavio je predsednik kompanije Peugeot-Citroen (PSA), karlos Tavares...PSA je još ranije najavio da će dodatno distancirati "obične" Citroenove modele od onih luksuznijih, sa DS značkom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.