Aston Martin DB10 predstavljen za 24. film o James Bondu koji će se zvati SPECTRE

Izvor: Moto.rs, 05.Dec.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Martin DB10 predstavljen za 24. film o James Bondu koji će se zvati SPECTRE

Aston Martin DB10 model je predstavljen prilikom najave 24. filma o tajnom agentu James Bondu. Ova model je prikazan tokom specijalnog događaja u filmskim studijima u Londonu. Film nosi naziv SPECTRE.

Snimanje ovog filma počinje narednih dana na različitim lokacijama širom sveta. Ovaj film će režirati Sam Mendes pri čemu će se SPECTRE pojaviti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << velikom platnu za manje od godinu dana. Pomenuti DB10 usvaja evolucionarni stil koji će biti implementiran u buduće AM modele u kompanijinoj novoj eri modela primenjenih motorima kompanije Mercedes-AMG.

foto © Aston Martin

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Bond u „Spektru” sa Monikom Beluči

Izvor: Politika, 06.Dec.2014, 10:17

Danijel Krejg četvrti put u odelu 007, film režira Sem Mendez, agentu pomaže i lepotica Lea Sejdu, a negativac je oskarovac Kristof Valc..Novi film u akcionom serijalu o Džejmsu Bondu zvaće se „Spektar” (Spectre), saopšteno je juče u Londonu. Posle uspeha prethodnog filma o agentu 007 –...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.