Novi audi A4 stiže na jesen

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi audi A4 stiže na jesen

Linije se veoma oslanjaju na prethodnika uz efektne izmene ključnih elemenata

Dve decenije i više od šest miliona prodatih vozila čine „audi A4“ najprodavanijim modelom marke s „prstenovima“ svih vremena.

Pre tri godine videli smo redizajn, a sada je red na potpuno nov model. Bar tako kažu u „Audiju“, jer je pitanje da li uopšte ima novih modela u „Folksvagen“ grupi, gde su izmene u dizajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neznatne.

Tako i ove prve fotografije ne otkrivaju da je reč o potpuno novom automobilu. Linije se veoma oslanjaju na prethodnika, ali zahvaljujući dorađenim detaljima poput šire i niže rešetke hladnjaka, tanjih svetala napred i pozadi i atraktivnijim maglenkama novi A4 izgleda modernije i elegantnije.

Inovacije

EKRAN UMESTO INSTRUMENT TABLE

Spremna je i gomila novih tehnologija u službi komfora i bezbednosti. Umesto instrument table, tu je „virtuelni kokpit“ na ekranu od 12,3 inča koji prikazuje najvažnije informacije pomoću slika u visokoj rezoluciji. Tu je i MMI sistem plus sa navigacijom i potpuno digitalni multimedijalni sistem na 8,3-inčnom ekranu osetljivom na dodir.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.