Izvor: Sportal.rs, 22.Maj.2024, 16:50

KK Crvena zvezda: Besplatan ulaz na prvu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na prvi meč polufinala Superlige Srbije protiv FMP-a, u petak u 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", biti besplatan.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Partizan protiv Mege za 300 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2024

Košarkaški klub Partizan pustio je u prodaju ulaznice za prvi polufinalni meč Košarkaške Superlige Srbije protiv Mege koji je na programu u petak od 18.30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda bez Smarta, Gilespija, Hange i Tobija brani titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 14:44

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je odredio na koje igrače računa tokom Super lige Srbije...Zvezda će nastupiti u završnici Super lige Srbije sa 15 licenciranih igrača (13 seniora i dva igrača iz mlađih kategorija, godište 2006 i 2007. godište)...Odlukom trenera Janisa Sferopulosa i stručnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.