Mladić nastradao u sukobu navijača u Čačku

Izvor: RTS, 23.Apr.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić nastradao u sukobu navijača u Čačku

Noćas je na Gradskom trgu u Čačku došlo do sukoba dve grupe mladića, a jedna osoba je preminula u bolnici od zadobijenih povreda dok je druga povređena, potvrđeno je RTS-u u čačanskoj policiji. Na sajtu Superlige je objavljeno da je nastradao navijač Crvene zvezde i da se odlaže utakmica Borac - Crvena zvezda.
RTS-u je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u čačanskoj bolnici potvrđeno da je mladić iz Čačka (1995) preminuo od jednog uboda oštrim predmetom. Zvanični rezultati biće poznati nakon obdukcije.

Drugi mladić (1998) iz Negotina koji je primljen u bolnicu je vitalno stabilan i nema povrede opasne po život.  
Policija istražuje slučaj sukoba mladića u Čačku. Prema nezvaničnim informacijama u incidentu je učestvovala grupa navijača koje je u Čačak stigla još juče.
Na sajtu Superlige Srbije je navedeno da se nakon tragičnog događaja odlaže prvenstvena utakmica između Borca i Crvene zvezde koja je bila zakazana za danas. 
Ističe se da je odluka doneta nakon konsultacija sa fudbalskim klubovima Borcem i Crvenom zvezdom, Fudbalskim savezom Srbije i Ministarstvom unutrašnjih poslova.
"Direktor Superlige doneo je odluku da se utakmica 32. kola Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde odloži", navodi se na zvaničnom sajtu takmičenja. 
Novi termin odigravanja ove utakmice biće naknadno utvrđen.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U ČAČKU! Nastradao navijač Crvene zvezde, otkazana utakmica s Borcem

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2016

Utakmica FK Borac - FK Crvena zvezda koja je zakazana za danas odlaže se nakon tragičnog događaja u Čačku u kome je stradao jedan navijač FK Crvena zvezda...Povodom tragičnog događaja u kome je stradao navijač FK Crvena zvezda, a na osnovu konsultacija sa FK Borac, FK Crvena zvezda, Fudbalskim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.