Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2021, 12:33

Vojvodina smenila trenera: Slobodan Boškan novi kormilar

Klub se zahvalio Siniši Gavrančiću na postignutim uspesima

Upravni odbor Odbojkaškog kluba Vojvodina je na sednici jednoglasno odlučio da ulogu trenera poveri Slobodanu Boškanu, koji je obavljao posao sportskog direktora.

Slobodan Boškan je zamrzao funkciju sportskog direktora, iz kancelarije se spustio na teren i krenuo sa radom. Odbojkaši Vojvodine drže prvu poziciju u Superligi Srbije i krupnim koracima grabe ka osvajanju pete uzastopne nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << titule.

Odbojkaški klub Vojvodina zahvalio se Siniši Gavrančiću na saradnji i postignutim rezultatima. Ostatak stručnog štaba nije doživeo značajnije promene. Đorđe Đurić i Dejan Vulićević obavljaće ulogu pomoćnog trenera, Aleksandar Jovančević je kondicioni trener, Stanko Čolović klupski lekar, Nikola Milićević fizioterapeut, Đorđe Pejić statističar, dok će Marko Krtinić biti Pejićev pomoćnik.

Zahvalio se Slobodan Boškan na ukazanom poverenju i istakao da se raduje novom izazovu.

“Kao dete Vojvodine, ponosan sam na činjenicu da klub ima poverenje u mene kao trenera. Nova funkcija koju preuzimam predstavlja veliku čast i zadovoljstvo, istovremeno i ozbiljan izazov kojem se radujem. Vojvodina postavlja visoke zahteve, ali očekujem da ćemo izvući maksimum u završnici takmičenja koja nam predstoji. Idemo na titulu”, poručio je Slobodan Boškan.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.