Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 22:57

Batak dobio otkaz u Novom Pazaru

Traži se novi trener

Posle četiri meseca saradnje Novi Pazar je raskinuo ugovor sa Radoslavom Batakom.

Održana je danas sednica Upravnog odbora Novog Pazara na kojoj se, pored ostalog, diskutovalo o rezultatima tima i doneta je odluka da se uruči otkaz treneru Bataku.

Saopštili smo Bataku odluku, pozdravili se s njim i zahvalili na radu. Pred nama su veliki izazovi i Novi Pazar će ubrzo imenovati novog šefa stručnog štaba“, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rekao je generalni sekretar kluba Fikret Međedović.

Saradnja Radoslava Bataka i plavo-belih je počela 10. novembra. On je vodio tim na devet utakmica u Superligi i ostvario skor od dve pobede, tri remija i četiri poraza.

Novi Pazar je nakon 23 odigrana kola na 14. mestu tabele.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Slobodan Boškan novi trener Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 10:33

Na sednici Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Vojvodina jednoglasno je odlučeno da Slobodan Boškan bude postavljen na mesto šefa stručnog štaba prvog tima...Uprava se zahvalila Siniši Gavrančiću na saradnji, brojnim zajedničkim uspesima i poželela mu sreću u daljoj karijeri...Dosadašnji sportski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.