Vladimir Grbić dosledan svom stavu: Ja sam završio sa srpskom odbojkom! Izlazim!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Grbić dosledan svom stavu: Ja sam završio sa srpskom odbojkom! Izlazim!

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić najavio je da će napustiti srpsku odbojku.

Vanja Grbić smatra da su na rezultat ovih izbora uticale stvari i ljudi koji nisu iz odbojke, prenosi RTS.

Vladimir je izgubio je u predsedničkoj trci od Zorana Gajića, a naposredno posle glasanja rekao je da “završio sa srpskom odbojkom”.

Prema njegovim rečima, ono što se dešavalo poslednjih 25 dana “najmanje je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << odbojka” i pritisci koji su vršeni nisu iz tog sveta. Takođe, smeta mu to što je Gajić aktuelni trener ekipe Rabita Baku u Azerbejdžanu.

Grbić je u prethodnih osam godina bio potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, ali je na nedavnim izborima poražen u trci za predsednika saveza.

Dosledan svom stavu, najavio je odlazak.

“Ja sam čovek odbojke i držaću se toga. Neko ko je sa aktivnim ugovorom u Azerbejdžanu ne može virtuelno da vodi savez iz inostranstva, ne postoji nijedna federacija koja to može. Svoj stav sam rekao jasno. Ovo što se desilo smatram dekredibilitetom svega što sam uradio do sada u odbojci, onoga što sam pokazao, a vama nikome ništa ne zameram. Vodite se odbojkom, ja sam završio sa srpskom odbojkom. Izlazim”, kazao je Grbić za Kurir.

Vladimir Grbić je čovek koji je u svom poslu postigao gotovo sve što se može postići. Zato, ali i iz raznih drugih razloga on je omiljeni lik u srpskoj javnosti.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.