Turnir u odbojci povodom Konvencije o pravima deteta

Izvor: B92, 18.Nov.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u odbojci povodom Konvencije o pravima deteta

Povodom 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta, u Zubinom Potoku je danas organizovan turinir u odbojci.

Odbojkaški klubovi iz Zubinog Potoka, Zvecana i Gracanice ucestvovali su na turiniru koji su otvorili deca i odrasli sa posebnim potrebama iz Udruženja “Podrži me”.

Turnir u Zubinom Potoku je osvojila ekipa Odbojakškog kluba “Mokra Gora” iz Zubinog Potoka, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kosovo online.

Organizatori naglašavaju da su pobednici bila sva deca i ucenici koji su danas pokazali solidarnost i podršku dajuci tako primer i ostalima.

Kancelarija UNICEF-a u Kosovskoj Mitrovici, u saradnji sa Opštinom Zubin Potok, Sportsko rekreativnim centrom "Mokra Gora" i udruženjem “Podrži me” uz svesrdnu podršku Nevladinih organizacija “Domovik”, “AFPK”, “Caritas” i “Santa Maria” organizovala je taj sportski dogadaj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.