Sunovrat klupske odbojke u Srbiji, ŠEST klubova odustalo od Evrope!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunovrat klupske odbojke u Srbiji, ŠEST klubova odustalo od Evrope!

Poražavajući podatak.

Srbija će naredne sezone u obe konkurencije imati samo jednog predstavnika u Evropi - novosadsku Vojvodinu.

"Vojvodina NS seme iz Novog Sada, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Superlige 2018/2019 za muškarce, biće jedini predstavnik Srbije u evropskim kupovima 2020, pošto je prijavila za učešće u CEV Ligi šampiona 2020. Žreb će se održati u sedištu CEV u Luksemburgu naredne srede, 26. juna u 13.00 časova", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako se navodi u obaveštenju koje nam je stiglo iz Saveza.

Pravo učešća na osnovu plasmana u Banka Poštanska štedionica Superligi 2018/2019. i Kupu Srbije 2018/2019. u konkurenciji odbojkašica stekli su Železničar iz Lajkovca u Ligi šampiona, Crvena zvezda u Kupu CEV, Jedinstvo iz Stare Pazove i Vizura u Kupu Izazivača, a u konkurenciji odbojkaša, pored Novosađana, Crvena zvezda u Kupu CEV i Spartak iz Subotice u Kupu Izazivača.

Svih šest klubova je odustalo od učešća u Evropskim kupovima 2020. zbog finansijskih razloga.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.