Sjajna vest za srpske klubove, od sada mnogo lakše u Evropu!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna vest za srpske klubove, od sada mnogo lakše u Evropu!

Srpski odbojkaški klubovi učesnici evropskih takmičenja naredne sezone imaće finansijsku pomoć Odbojkaškog saveza Srbije, koju je obezbedila država.

Kako je danas saopštio Odbojkaški savez, predsednik te organizacije Zoran Gajić obavestio je na sastanku predstavnike klubova da je država obezbedila finansijska sredstva i da će od naredne sezone svi klubovi učesnici evropskih kupova imati pokrivene troškove vezane za organizaciju utakmica na domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terenu, kao i troškove putovanja u inostranstvo.

Sastanaku u Beogradu prisustvovali su predstavnici klubova Super lige u obe konkurencije i čelnici Odbojkaškog saveza.

Srbija je u evropskim takmičenjima 2020. imala četiri mesta u konkurenciji odbojkašica i tri mesta u konkurenciji odbojkaša - po jedno mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona u obe konkurencije, po jedno mesto u Kupu CEV, dva mesta u Kupu Izazivača u konkurenciji odbojkašica i jedno mesto u konkurenciji odbojkaša.

Od svih sedam mesta, jedino se Vojvodina prijavila za učešće u Ligi šampiona 2020. u konkurenciji odbojkaša. Broj učesnika u evropskim kupovima 2021. godine biće poznat po završetku svih klupskih takmičenja u Evropi.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaškim klubovima obezbeđena sredstva za Evropu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020, 10:46

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OS S) Zoran Gajić obavestio je klubove koji budu igrali evropska takmičenja da će imati pokrivene sve troškove vezane za organizaciju utakmica na domaćem terenu, kao i troškove putovanja u inostranstvo...Gajić je na sastanku sa predstavnicima klubova Superlige...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.