Ruski odbojkaški klub odbio doći na gostujuću utakmicu u Tursku

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski odbojkaški klub odbio doći na gostujuću utakmicu u Tursku

IZMIR - Ruski odbojkaški klub Belogorie, koji se okviru C grupe CEV Denizbank Lige šampiona, 1. decembra trebao sastati s turskim klubom Arkassporom, odbio je doći na gostujuću utakmicu u Izmir.

Član Upravnog odbora Arkasspora Bahadır Osman, za AA je izjavio kako je ruska ekipa Belogorie preko svog menadžera poslala dopis njihovom klubu da neće doći na utakmicu u Izmir.

Osman je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << potvrdio kako je, nakon obaranja ruskog aviona koji je narušio turski zračni prostor, više ruskih klubova uputilo zahtjev Europskoj odbojkaškoj federaciji (CEV) da se odgode njihove utakmice koje se igraju u Turskoj.

"Nakon ovih događaja i mi smo očekivali odluku CEV-a. Prema nezvaničnim informacijama, saznali smo da će CEV donijet odluku da se ta utakmica odigra. No, menadžer ruskog kluba nam je saopćio da oni neće doći. Mi ćemo i dalje nastaviti raditi prema odlukama CEV-a i Turske odbojkaške federacije", poručio je Osman.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.