POSLE TRI GODINE: Slobodan Kovač ponovo na mestu uspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 16:57

POSLE TRI GODINE: Slobodan Kovač ponovo na mestu uspeha

Očekuju se trofeji.

Srpski odbojkaški trener i nekadašnji srpski selektor Slobodan Kovač i zvanično je predstavljen kao novi strateg turskog Halkbanka.

On se posle tri sezone vraća u klub sa kojim je osvajao šampionske titule. Zamenio je Tanera Atika na toj funkciji.

Halkbank Spor kulüp ofisimizde düzenlenen imza töreninde Genel Müdür Yardımcımız ve Kulüp Başkan Yardımcımız >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ergün Kaya ile Yeni Başantrenörümüz Slobodan Kovač kontrat imzalandı. #halkbank pic.twitter.com/m9M4ClWsB6

— Halkbank Spor Kulübü (@HalkbankSK) May 27, 2023

Ponosan sam što sam opet dobio šansu da radim u Halkbanku, jednog od vrhunskih turskih klubova. Ovde su pre mene radili sjajni stručnjaci. Došao sam sa ogromnom željom da pobeđujem, daću sve od sebe da ostvarimo dobre rezultate, rekao je kovač na predstavljanju.

Kovač je u ovom klubu osvojio tri trofeja. Radio je i u kragujevačkom Radničkom, Belgorodu, sa selekcijama Irana i Slovenije a Srbiji je 2019. doneo titulu prvaka Evrope.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIŠE NEMA DILEME: Poketino je novi trener Čelsija

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 14:56

Zvanično je...Argentinski trener Maurisijo Poketino preuzeće engleski Čelsi - javlja Skajsports...Nedeljama se pisalo o dolasku Poketina u zapadni London, a sada je na dan poslednjeg kola Premijer lige taj potez i ozvaničen...BREAKING: Mauricio Pochettino has signed a contract to become the next...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.