Održan jedanaesti Božićni odbojkaški turnir

Izvor: KGsport.info, 22.Jan.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan jedanaesti Božićni odbojkaški turnir

U Kragujevcu je proteklog vikenda održan jedanaesti po redu Božićni odbojkaški turnir za pionire i pionirke u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca.
Ukupno 32 ekipe takmičile su se u tri uzrasne kategorije. Pored mlađih i starijih pionirki, po prvi put na ovom turniru nastupili su i pioniri.
Mečevi su igrani na četiri lokacije, u salama osnovnih škola „Stanislav Sremčević“, „Mirko Jovanović“ i „ >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Sveti Sava“, kao i u hali „Jezero“, gde je obavljena i završna ceremonija dodele pehara i medalja najboljim ekipama, kao i uručenje pojedinačnih nagrada.
U konkureniciji mlađih pionirki, devojčica rođenih 2005. godine i kasnije, takmičilo se deset timova, koji su bili raspoređeni u tri grupe. Pobedu su odnele devojčice iz beogradske Vizure 2, drugo mesto zauzela je ekipa Srbijanke 014 iz Valjeva, treće Sloga 2016 iz Batočine, a četvrto Kraguj-Radnički. Za najbolju igračicu proglašena je Tamara Bojanić iz Vizure 2.
U takmičenju starijih pionirki, devojčica rođenih 2003. godine i kasnije, učestvovalo je četrnaest ekipa, koje su bile podeljene u četiri grupe. Trijumfovala je ekipa Spartaka iz Ljiga ispred beogradskog Asa, Šumadije iz Aranđelovca i druge ekipe Kraguj-Radničkog, dok je epitet najbolje igračice ponela Milica Maksimović, članica pobedničkog tima.
Ekipa Spartaka iz Ljiga
Po prvi put na Božićnom turniru takmičili su se i pioniri, dečaci rođeni 2002. godine i mlađi. Učestvovalo je ukupno osam ekipa, podeljenih u dve grupe. Najbolji su bili pioniri VGSK iz Velikog Gradišta, drugo mesto pripalo je ekipi Obrenovca, treće beogradskom Asu, a četvrto Takovu iz Gornjeg Milanovca. Komisija koju su činili treneri tri prvolasirane ekipe i predstavnici organizatora turnira titulu najboljeg igrača dodelila je Milutinu Mijajloviću iz pobedničke ekipe VGSK.
Ekipa VGSK iz Velikog Gradišta
Nagrađenim ekipama za uspomenu na ovaj turnir ostaju osvojeni pehari i medalje, a ostalima sećanje na jedno lepo druženje, koje će biti nastavljeno i u narednim godinama.
M.P
Foto: MOS Kragujevac

Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.