Izvor: Radio 021, 18.Jun.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaški turnir za devojčice otkazan zbog nedostatka institucionalne podrške

Međunarodni Vidovdanski odbojkaški turnir za devojčice koji je trebalo da se održi od 21. do 23. juna u Lapljem Selu i Donjoj Gušterici otkazan je, saopštili su iz ŽOK Donja Gušterica iz Gračanice.

Kao razlog za otkazivanje turnira naveli su "potpuni izostanak institucionalne podrške i pomoći", a rukovodstvo kluba najavilo je podnošenje ostavki, prenosi portal Kossev.

"Pomoć koju su nam institucije pružale ni prethodnih godina nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << velika, ali je ipak davala osnov za početak organizacije samog turnira i nadu da će se u budućnosti nešto promeniti na bolje", saopštili su iz kluba.

Članovi uprave kluba su prethodnih pet godina, svojim sredstvima, uz minimalnu institucionalnu podršku, uz pomoć prijatelja kluba i pre svega roditelja i same dece uspeli da organizuju i održe tradicionalni turnir.

U saopštenju za javnost, izvinili su se svim sportskim prijateljima koji su potvrdili učešće na turniru zbog "neradog otkazivanja gostoprimstva".

Pored toga, rukovodstvo kluba najavilo je da će na redovnoj godišnjoj sednici kluba 27. juna, nakon podnošenja godišnjeg izveštaja i njegovog usvajanja, dati ostavke na svoje funkcije.

Autor: Kossev

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.