Odbojkaši Voše maksimalni protiv Radničkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Voše maksimalni protiv Radničkog

Odbojkaši Vojvodine učvrstili su prvu poziciju na tabeli, pošto su u meču 16. kola očekivano pobedili kragujevački Radnički 3:0.

Gosti su bolje počeli meč protiv lidera Superlige, pre svega zahvaljujući odličnim taktičkim servisima, koji su poremetili prijem crveno-belih.

Kragujevčani su imali 21:20, ali je trener Vojvodine Nedžad Osmankač tada povukao dobitni potez. Uvođenje mladog Perića rezultiralo je sa dva uzastopna asa i osvajanjem prvog seta 25:22.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U drugom delu igre, iskusni Petrović je servisima brzo doneo pet poena prednosti Vojvodini.

U napadu se razigrao Premović, pa ni činjenica da su gosti stigli do 19:19, nije uticala na sigurnu završnicu Novosađana, koji su gostima prepustili još poen do kraja seta.

Treći set bio je formalnost, a ubedljiva prednost Vojvodine omogućila je treneru Osmankaču da šansu pruži i rezervistima, a na semaforu je na kraju stajalo 25:19.

Najzaslužniji za četrnaestu pobedu Vojvodine bio je Premović sa 13 poena, jedan manje upisali su primači Perić i Mehić. Kod gostiju, najjefikasniji je bio Žugić sa takođe 13 poena.

Novosađane u narednom kolu očekuje gostovanje kod Partizana, dok Radnički u borbi za petu poziciju dočekuje ekipu Niša.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.