Odbojka u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Apr.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka u Nišu

Ovog vikenda U Nišu odigraće se sledeći odbojkaški mečevi:

MOL Niša

Pioniri OK "Desetka-OK "Milenijum" sa početkom u 14,30 u maloj sali SP "Čair"

Pionirke OK "Desetka-OK "Aleksinac" sa početkom u 18,30 u maloj sali SP "Čair"

U kadetskoj kategoriji snagu će odmeriti kadetkinje OK "Desetka" - OK "Milenijum" u sali osnovne škole "Mika Antić" sa početkom u 20.30

II liga grupa "Istok"

Seniorke OK "Desetke >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dočekaće OK "Kuršumlija" u sali osnovne škole "Mika Antić" sa početkom u 19.00 dok će seniori OK"Desetke" pokušati da pobede odbojkaše iz Leskovca OK"Dubočica", takođe u sali osnovne škole "Mika Antić" sa početkom u 21,00.

"Radimo punom parom izuzetno vredno i motivisano sa svim takmičarskim selekcijama i nadamo se da će mo pobediti u gotovo svim mečevima",  rekao je predsednik kluba Zoran Nejković.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.