Od petka do nedelje Memorijal u čast Žarka Petrovića

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od petka do nedelje Memorijal u čast Žarka Petrovića

Odbojkaški klub Vojvodina organizuje šesti međunarodni memorijalni turnir u čast legende ovog kluba Žarka Petrovića.

Turnir počinje u petak i trajaće do nedelje. U ova tri dana takmičiće se ekipe Galatasaraja i Mili Pjanga iz Turske, Dobruđe iz Bugarske i domaćina Vojvodine.

Trener ekipe iz Novog Sada Strahinja Kozić rekao je da turnir dolazi u pravo vreme za njegovu ekipu.

- Kako se prvenstvo bliži, tako nam treba što više jakih i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kvalitetnih utakmica. Zadovoljan sam radom u prethodna dva meseca, i mislim da ćemo igrati najbolje kada to bude bilo najpotrebnije. Očekuju nas tri teške utakmice u tri dana, pa će šansu da zaigraju dobiti svi igrači. Ovo je sigurno najjači turnir koji se igra u Srbiji - rekao je Kozić i pozvao navijače da u što većem broju prisustvuju ovom značajnom događaju.

Kapiten ekipe Miloš Vemić rekao je da je zadovoljan pripremnim periodom i da jedva čeka da po prvi put zaigra na ovom memorijalu.

- Ovo je prvi memorijal koji ću igrati i velika mi je čast i zadovoljstvo što sam deo toga. Turnir će sigurno biti kvalitetan , igrao sam jednu sezonu u Mili Pjangu i to je jako dobar tim - kazao je Vemić i kao primarni cilj Vojvodine za ovu sezonu naznačio povratak titule prvaka Srbije u Novi Sad.

Sportski direktor Nikola Marić rekao je da postoji ideja da sledeće godine ekipe koje učestvuju na turniru budu one u kojima je igrao Žarko Petrović.

U prvim susretima u petak se sastaju Galatasaraj - Mili Pjango od 17.30h, odnosno Vojvodina i Dobruđa od 19.30h. Ulaz na sve utakmice je slobodan, mečevi se igraju u maloj sali na Spensu.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.