NAJAVA DANA (utorak, 2. septembar): Odbojkaši igraju protiv Argentine, Amerikanci nastavljaju da terorišu po Mundobasketu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 2. septembar): Odbojkaši igraju protiv Argentine, Amerikanci nastavljaju da terorišu po Mundobasketu

8401: ARGENTINA – SRBIJA, 13.00

(Odbojka, Svetsko prvenstvo)

Argentina je u prvom kolu bila ubedljiva protiv nejake Venecuela, Srbija je doživela debakl na svečanom otvaranju pred 65.000 na Nacionalnom stadionu u Varšavi. U poslednjih devet međusobnih susreta Srbija je ostvarila pet pobeda.

234: SAD – NOVI ZELAND, 17.30

(Košarka, Svetsko prvenstvo) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Meč koji bi reprezentaciji SAD trebalo da služi za popravljenje statističkih rezultata. Amerikanci u prva dva meča imaju koš razliku +80, dok su Novozelanđani poraženi prvo od Turske, a potom neočekivano i od Dominikanske republike.

233: AUSTRALIJA – LITVANIJA, 17.30

(Košarka, Svetsko prvenstvo)

U prijateljskoj utakmici pred start turnira Litvanija je Australiju savladala sa 91:78, a na Svetskom prvenstvu je bez većih problema izašla na kraj sa Meksikom i Angolom. Australije je izgubila od Slovenije i savladala Južnu Koreju.

232: UKRAJINA – TURSKA, 15.00

(Košarka, Svetsko prvenstvo)

Jedna od presudnih bitaka u borbi za drugo mesto na tabeli Grupe C. Turska se okliznula protiv Dominikanske republike, Ukrajina protiv Finske. A Ukrajince tek čeka utakmica sa neprikosnovenim Amerikancima.

BAUTISTA-AGUT – FEDERER, 17.00

(Tenis, US Open)

Sedam godina mlađi Bautista u prvom sudaru sa legendom svetskog tenisa. Naravno, Rodžer Federer je apsolutni favorit što pokazuju i njegove igre uoči US Opena. Na Mastersu u Torontu išao je do finala, u Sinsinatiju je podigao pehar.

ČILIĆ – SIMON, 17.00

(Tenis, US Open)

Četiri puta su se do sada sastajali hrvatski i francuski teniser, a interesantno – svaki meč je dobijao Žil Simon, uključujući tu i oba na tvrdoj podlozi, te jedini ovogodišnji sa Otvorenog prvenstva Australije. Ali, svaki put je bilo tesno.

DIMITROV – MONFIS, 17.00

(Tenis, US Open)

Baš na US Openu igrali su 2011. godine, a Monfis je tada slavio u tri seta.  Dimitrov mu se donekle revanširao savladavši ga ove godine u Bukureštu, ali tek posle predaje Francuza pri zaostatku 1:5. Monfis tek treba da izgubi prvi set u Njujorku.

3524: TEPLICE – ČEŠKE BUDEJOVICE, 18.00

(Fudbal, Češke 1)

Teplice nemaju poraz u prvih pet kola, ali su ostvarile samo jednu pobedu koliko i današnji protivnik. Na poslednjih 15 međusobnih okršaja u Teplicama domaći su upisali devet pobeda, dva puta je došao remi, uz samo dve pobede gostiju.

4641: HOUGANG – HARIMAU MUDA, 13.30

(Fudbal, Singapur 1)

Hougang tri kola ne zna pobedu, pa bi mogao da u slučaju poraza sklizne u baraž za opstanak. Ali, igra protiv najgoreg tima u ligi koji je na 20 mečeva osvojio 11 bodova. Međutim, Harimau Muda je dobio tri poslednja okršaja sa Hougangom.

2556: NJU SEJNTS – ERBAS, 20.45

(Fudbal, Vels Liga kup)

Rivali u drugom kolu Kupa ne znaju za poraz na startu prvenstvene sezone. Nju Sejnts je prvi na tabeli, a u 12 susreta sa Erbasom u Liga kupu ima 10 pobeda, poraz i remi. Kod kuće na 19 duela sa ovim rivalom čak 15 pobeda i četiri remija.

(FOTO: MNpress)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MUNDOBASKET (2. septembar): Slovenci pregazili Južnu Koreju, Dominikanci izašli na kraj sa Fincima, a Dejvis zakucao za TV špice (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014

23.32 - Dominikanska Republika na zatvaranju 3. kola Mundobasketa pobedila je Finsku sa 74:68 (16:15, 25:17, 19:18, 14:18). Fincima nije pomoglo ni 23 poena Koponena, koji je pritom imao i devet asistencija i tri skoka. Dominikanci su u svojim redovima imali dvojicu raspoloženih igrača: Vargas je ubacio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.