Gran pri: Milena Rašić MVP, Brankica Mihajlović najbolji poenter, priznanje i Zoranu Terziću

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gran pri: Milena Rašić MVP, Brankica Mihajlović najbolji poenter, priznanje i Zoranu Terziću

Srpska odbojkašica Milena Rašić proglašena je za najkorisnijeg igrača trećeg vikenda Gran prija u Hongkongu, dok je Brankica Mihajlović najbolji poenter.

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, nagradu je dobio i selektor Zoran Terzić, pošto je proglašen na najboljeg trenera.

Naše odbojkašice su turnir u Hongkongu završile na prvom mestu sa dve pobede i porazom, i Srbija će kao prvoplasirana iz grupe učestvovati na završnom turniru Gran prija, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji se od 2. do 6. avgusta održava u kineskom Nanđingu.

Osvajačice olimpijskog srebra igraće u grupi J sa SAD i Italijom, dok će grupi K biti Kina, Brazil i Holandija.

Srbija će u prvom kolu, 2. avgusta igrati protiv SAD od devet časova po našem vremenu, u drugom kolu je slobodna, dok će u poslednjem kolu, 4. avgusta, igrati protiv Italije isto od devet sati.

Odbojkašice Srbije će do 31. jula trenirati u Čangšuu, nedaleko od Šangaja, a posle toga putuju na završni turnir.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.