Delegacija Odbojkaškog saveza Srbije u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Okt.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Odbojkaškog saveza Srbije u Nišu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i član Gradskog veća Branislav Kačar priredili su večeras u Gradskoj kući prijem za delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili predsednik OSS Zoran Gajić, privi potpredsednik OSS Ivan Miljković, predsednik OS Nišavskog okruga Ljubodrag Brkić i sekretar OSNO Milovan Stojadinović.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao je da je Niš grad sporta i da kao gradsko rukovodstvo nastoje da pruže maksimalnu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << razvoju sporta. Takođe je naglasio da je odbojka jako popularan sport u Nišu i da će raditi, ne samo na njenoj daljoj popularizaciji, već i na obezbeđivanju uslova za postizanje vrhunskih rezultata.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije zahvalio se rukovodstvu grada na prijemu i spremnosti da i dalje podržavaju odbojkaški sport u gradu . On je izjavio da je posebno impresioniran time koliko je niško rukovodstvo svesno da odbojka u ovom delu Srbije ima veliku perspektivu i obećao da će i oni kao savez pomoći time što će prihvatiti pruženu ruku čelnika Niša kako bi zajednički postigli bolje rezultate niških klubova. On je ovom prilikom i najavio da će poštanska štedionica biti generalni sponzor odbojkaške lige. Pre posete Gradskoj kući, Zoran Gajić i Ivan Miljković su u maloj sali hale Čair predstavnicima 30 klubova iz Nišavskog okruga uručili mikasa lopte.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.