Boričić: Ulaganje u odbojku se isplati

Izvor: Blic, 20.Apr.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boričić: Ulaganje u odbojku se isplati

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OŠ) Aleksandar Boričić rekao je da su sjajni rezultati nacionalnih selekcija dokaz da se ulaganje u ovaj sport isplati.

"Muška i ženska odbojkaška liga Srbije su među najmlađim na svetu, ali zadovoljni smo, jer ne samo da su mladi opravdali uloženo, već su vratili na najbolji način. Nadam se da će i 2012. biti podjednako uspešna kao prethodna 2011. godina", istakao je Boričić.

On je kao veliki uspeh apostrofirao činjenicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će Srbija naredne sezone imati dva predstavnika u Ligi šampiona za odbojkašice.

"To je sjajan rezultat i dokaz dobrog rada", rekao je Boričić, na svečanosti proglašenja najboljih mladih odbojkaša u minuloj sezoni.

To priznanje pripalo je Mini Popović iz Crvene zvezde i Aleksi Brđoviću iz Partizana.

Ujedno, Jovana Stevanović i Dušan Petković, oboje članovi crveno-belih proglašeni su za najbolje u aprilu, mesecu u kojima su njihove ekipe osvojile titulu šampiona Srbije.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.