Vojvodina ili Partizan - počinje borba za trofej u odbojkaškom prvenstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2023, 20:46

Vojvodina ili Partizan - počinje borba za trofej u odbojkaškom prvenstvu

Sutra počinje borba za trofej u domaćem odbojkaškom prvenstvu. U prvom meču finalne serije plej-ofa, odbojkaši Vojvodine na novosadskom Spensu dočekaće ekipu Partizana.

Novosađani su posle velike borbe u majstorici polufinala plej-ofa, uspeli da se plasiraju u finale.

Aktuelni prvak će se za novu, sedmu uzastopnu titulu boriti protiv beogradskog Partizana, dok će izabranici trenera Bojana Janića pokušati da posle dvanaest godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pehar državnog prvaka, koji bi im, posle kupa i superkupa, bio treći trofej u sezoni.

Beograđani u finalnu seriju ulaze svežiji s obzirom da su u polufinalu savladali kragujevački Radnički 2-0.

Prva finalna utakmica plej ofa između Vojvodine i Partizana odigraće se u sredu u maloj sali Spensa sa početkom od 18 časova, uz prenos na prvom program RTV-a.

Državni prvak postaće ekipa koja ostvari tri pobede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.