Baltić o SMS aferi: Za sve je kriv Georgije!

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baltić o SMS aferi: Za sve je kriv Georgije!

Dragutin Baltić, rođeni Kraljevčanin, bivši igrač Ribnice i bihaćkog Jedinstva i reprezentativac stare Jugoslavije, a danas kormilar Lokomotive iz Bakua, već je iskusan odbojkaški stručnjak, sa zavidnim rezultatima na klupskoj i reprezentativnoj sceni.

Zadovoljan što je njegova ekipa bez velikih problema doputovala iz Bakua u Beograd, bio je jasan u najavi revanš meča osmine finala Čelendž kupa:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Cilj je da pobedimo i u drugoj utakmici protiv Vizure i da se plasiramo u četvrtfinale. U stvari, naš cilj je da osvojimo ovaj trofej, jer smo prošle godine izgubili finale od Azeraila. Sada imamo kvalitetnu ekipu, ovde smo kompletni i naše želje su jasne – rekao je Baltić.
Pored priče o revanš meču protiv Vizure, iskoristili smo priliku da sa Baltićem porazgovaramo o, sada već čuvenoj „SMS aferi”, posle koje je ostao bez posla na klupi ženske reprezentacije Bugarske.
– Domaći sud je završio posao i rekao da ja nisam kriv, međutim, predmet smo poslali u Brisel. Idemo do kraja! Nisu krive ni igračice koje su se spominjale. Poruke lascivne prirode igračicama je slao Georgije.
Ko je Georgije?
– Dečko Marije Filipove.
Vaše igračice, libera iz Lokomotive?
– Da, ali ni ona devojka nije znala – rekao je Baltić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Vizure bez četvrtfinala Kupa izazivača

Izvor: Blic, 08.Feb.2012

Odbojkašice Vizure nisu uspele da se plasiraju u četvrtfinale Kupa izazivača...One su poražene u drugoj utakmici osmine finala od Lokomotiva iz Bakua sa 3:0, po setovima 25:18, 25:7 i 25:19, posle 63 minuta igre u Beogradu...Ekipa koju sa klupe predvodi Dragutin Baltić je savladala Vizuru i u Azerbejdžanu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.