Zvezda se vratila u Evropu, da se vrati i publika na Marakanu: Besplatan ulaz na Rad, jeftino do kraja godine

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se vratila u Evropu, da se vrati i publika na Marakanu: Besplatan ulaz na Rad, jeftino do kraja godine

Uprava se upinje ne bi li dovela navijače na stadion “Rajko Mitić”

Zemlja paradoksa je to, a ni fudbal nije izuzetak. Pa ipak se čelnci ljudi Crvene zvezde pitaju kako je to moguće? Kako je moguće da je ne tako davno na utakmicama crveno-belih u domaćem prvenstvu u proseku bilo i po 20.000 ljudi, a da sada, kada se klub posle pune decenije vratio u Evropu, i 10.000 izgleda van domašaja, bar kad su domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice u pitanju.

Dugo su u klubu vagali šta i kako dalje i rešili da još jednom probaju da navijači privuku nazad - popularnim cenama ulaznica. A tek da se vrati i navika dolaska na Zvezdine mečeve pogodnost za prvenstvenu utakmicu sa Radom, koja se igra u subotu od 16 časova.

Ulaz na taj meč biće - besplatan. I to nije sve, jer je Zvezdina uprava rešila i da snizi cene ulaznica za sve naredne ligaške utakmice do kraja kalendarske godine, pa će se one za severnu tribinu prodavati za svega 100 dinara, istok će koštati 200, a zapad 300 srpskih novčanica.

Jasna je ambicija: što popunjenije tribine protiv Rada u subotu, pa krcat stadion kad naredne nedelje u goste dođe BATE Borisov u možda odlučujućoj utakmici u Grupi H Lige Evrope i kao posledica: značajno bolja poseta u nastavku sezone.

Samo, nije baš tako lako sprovesti te zamisli u delo. Iako je svima jasno da ova generacija Zvezdinih fudbaler jeste zaslužila veću podršku. A zašto navijača nema? Tema za ozbiljnu analizu.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.