Zvanično je – Siniša Mihajlović ponovo na klupi Bolonje

Izvor: RTS, 28.Jan.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično je – Siniša Mihajlović ponovo na klupi Bolonje

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović novi je trener italijanske Bolonje, saopštio je taj klub na svom sajtu. Ugovor do kraja sezone uz opciju produženja.
Mihajlović se vraća na stadion "Renato Dal'Ara" nakon deset godina i sezone 2008/09, kada je počinjao svoju samostalnu trenersku karijeru.

Bolonja je za vikend ubedljivo poražena od Frozinonea na svom terenu sa 4:0, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pipa Inzagija koštalo posla.
Poznati italijanski klub i Mihajlović potpisali su ugovor do kraja sezone (tačnije do 30. juna 2019), uz opciju produženja za narednu sezonu. 
Posle 21 odigranog kola u Seriji A, ekipa Bolonje se nalazi na 18. mestu (prvom ispod crte).
Mihajlović se tako vraća trenerskom poslu nakon što je lisabonski Sporting letos raskinuo ugovor i pre nego što je srpski stručnjak i bivši reprezentativac preuzeo tim.
U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Mihajlović je pored Bolonje vodio Kataniju, Fjorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino, a bio je i selektor reprezentacije Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović posle 10 godina ponovo na klupi Bolonje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2019

Italijanski fudbalski klub Bolonja objavio je danas da je otpustio trenera Filipa Inzagija, kojeg će na klupi prvoligaša kojem preti ispadanje iz Serije A naslediti srpski stručnjak Siniša Mihajlović...AP navodi da je saopštenje o promeni na klupi Bolonje usledilo dan nakon poraza kod kuće od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.