Apenini bruje, Mihajlović od sutra na novom poslu?

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apenini bruje, Mihajlović od sutra na novom poslu?

Imaće veoma težak zadatak...

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović ove sezone nije uspeo da pronađe trenerski angažman.

Proteklog leta jeste stigao u Sporting iz Lisabona, ali je novi predsednik "Lavova" poništio njegov ugovor i nakon samo devet dana bio je primoran da pakuje kofere.

Od tada se Miha spominjao kao kandidat za brojna trenerska mesta u Evropi, a najnovije informacije stižu nam sa Apenina gde Skaj sport prenosi da Bolonja stupila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontakt sa Srbinom.

Ekipe sa Renata Dal'Are se sa 14 osvojenih bodova nalazi na 18. mestu, prvom koje vodi u niži rang, a status Pipa Inzagija je dobrano uzdrman nakon ubedljivog poraza od Frozinonea sa 4:0.

Predsednik kluba Džoj Saputo je pristao na Mihajlovićeve uslove da ugovor važi šest meseci, a da ukoliko izbori opstanak on automatski bude produžen za još dve sezone.

Mediji javljaju da bi konačan dogovor mogao da padne sutra, pa bi Mihajlović uskoro ponovo mogao da se vrati u Bolonju koju je veoma dobro vodio u sezoni 2008-2009.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, Mihajlović ima novi posao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019

Srpski strateg na poznatom mestu...Preneli smo juče da bi Bolonja mogla da otpusti Filipa Inzagija nakon debakla protiv Frozinonea na svom terenu u 21. kolu Serije A (0:4)...Ekipa sa "Renato Dal'Are" će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak, ali ne sa italijanskim, već sa srpskim stručnjakom...Siniša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.