Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 14:58

Zvanično - Pep ga svojevremeno "najurio" iz ekipe, sada je stigao kod Murinja!

Reprezentativac Engleske pojačao Totenhem.

Bivši golman fudbalske reprezentacije Engleske Džo Hart potpisao je dvogodišnji ugovor sa Totenhemom, saopštio je danas londonski klub.

Hart je kao slobodan igrač došao u klub, nakon što je napustio Barnli, za koji je prošle sezone odigrao samo tri utakmice.

Hart je u poslednje dve sezone u svim takmičenjima odigrao ukupno 24 utakmice za Barnli.

On je u ponedeljak obavio lekarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preglede i boriće se za mesto rezervnog golmana sa Paulom Gasanigom, pošto je prvi golman Ugo Ljoris.

Hart (33) je odigrao 75 utakmica za reprezentaciju Engleske. Sa Mančester sitijem je osvojio po dve titule u Premijer ligi i Liga kupu i FA kup nakon čega je Pep Gvardiola odlučio da mu nije potreban.

Hart je drugo pojačanje Totenhema u letnjem prelaznom roku, posle dolaska veziste Pjera-Emila Hojbjerga iz Sautemptona.

We are delighted to announce the signing of Joe Hart on a contract until 2022! 🙌 #THFC ⚪️ #COYS

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) August 18, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Silve, Mančester siti se oprostio od još jednog veterana!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020

Čileanski golman Klaudio Bravo napustio je danas Mančester siti posle četiri godine...Bravo je 2016. godine iz Barselone došao u Siti, Etihad je napustio po isteku ugovora, a spekuliše se da će uskoro postati golman Betisa...On je bio među prvim igračima koje je trener Pep Gvardiola doveo u Siti....

Nastavak na Sportske.net...

Hart potpisao za Totenhem

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2020

Nekadašnji prvi golman fudbalske reprezentacije Engleske Džo Hart potpisao je dvogodišnji ugovor sa Totenhemom, saopštio je danas londonski klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.