Zokora u Trabzonu četiri godine

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zokora u Trabzonu četiri godine

Fudbalski reprezentativac Obale Slonovače i dosadašnji član Sevilje Didije Zokora i zvanično je od član Trabzona.

Zokora je potpisao četvorogodišnji ugovor sa turskim prvoligašom, vredan šest miliona evra. Tidesetogodišnji igrač sredine terena igrao je u karijeri i za Rasing, Sent Etjen i Totenhem.
Boje reprezentacije Obale Slonovače Zokora je od 2000. godine branio 91 put.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zokora u Trabzonu četiri godine

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Jun.2011

Fudbalski reprezentativac Obale Slonovače i dosadašnji član Sevilje Didije Zokora i zvanično je od danas član Trabzona. Zokora je potpisao četvorogodišnji ugovor sa turskim prvoligašom, vredan šest miliona evra.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Jovančić potpisao na tri godine sa Partizanom

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jun.2011, 13:12

Novi napadač Partizana Vladimir Jovančić rekao je da je prelazak u taj fudbalski klub veliki korak napred u karijeri i dodao da očekuje da postigne dosta golova za crno-bele.. . – Partizan je za mene veliki korak ka željenom cilju. Verujem da ću opravdati poverenje kluba. Nisam klasičan gol-igrač,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Klose prelazi u Lacio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2011

RIM -..Nemački fudbalski reprezentativac i dosadašnji član Bajerna Miroslav Klose potpisaće uskoro dvogodišnji ugovor sa rimskim Laciom, tvrde danas italijanski mediji...Tridesetdvogodišnjeg napadača u redovima bavarskog kluba zameniće najbolji strelac druge Bundeslige Nils Petersen, koji je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.