Koroman se vratio u Krila Sovjetov

Izvor: B92, 03.Jun.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koroman se vratio u Krila Sovjetov

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman u petak je postao novi član ekipe Krila Sovjetov.

Koroman je u karijeri već branio boje tog kluba i to od 2003. do 2005. godine, a Krila Sovjetov posle 11 kola u ruskom šampionatu zauzima poslednje mesto.

U dresu Crvene zvezde Koroman je ove sezone odigrao 28 utakmica i postigao je dva gola, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a novim saigračima će se pridružiti već u petak kada će prvi put trenirati sa njima.

Srećan sam što sam se vratio u Samaru, jer se te dve i po godine, koje sam proveo ovde, uvek rado sećam", rekao je Koroman, „Pre šest godina nisam želeo da odem, ali su okolnosti bile takve da nisam mogao da biram. Zadovoljan sam što ću ponovo sarađivati sa trenerom Aleksanderom Tarhanovim, nadam se da ću pomoći timu i da ćemo se vratiti na sredinu tabele".

Koroman će debi u Krilima Sovjetov imati u subotu na prijateljskom meču sa Slavijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.