Zlatan Ibrahimović i 11 godina starija lepotica upoznali su se na neverovatan način

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 13:17

Zlatan Ibrahimović i 11 godina starija lepotica upoznali su se na neverovatan način

Legendarni Zlatan Ibrahimović (41) rešio je da završi profesionalnu fudbalsku karijeru, a ovu vest kroz suze objavio je posle utakmice Milana protiv Verone u poslednjem kolu Serije A pred punim "San Sirom".

Pored uspešne karijere, njegov privatni život je takođe bio predmet interesovanja, a posebno njegova izabranica Ibrahimović je već dve decenije srećno zaljubljen i uživa u vanbračnoj zajednici sa 11 godina starijom Helenom Seger, koja mu je juče dala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršku sa trbina.

Njihovo poznanstvo je preme njenim rečima počelo vrlo neromantično. Par se upoznao kada je Ibrahiović svojim ferarijem "zagradio" njen mercedes, posle čega je usledila rasprava.

"Kad sam se upoznala sa Zlatanom, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi bio potreban fudbaler da me prehrani. Ja sam bila samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca", – ispričala je za Corriere.

Helna je i pre nego što je upoznala Zlatana bila uspešna preduzetnica i ne sviđa joj se ideja da je zovu ženom fudbalera: "Život s njim nije lak, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se dopalo to što mogu da mu se suprotstavim. Ljudi nemaju predstavu koliko sam se žrtvovala radila da bih postigla uspeh. Zato mi smeta kada mi nalete etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili "žene fudbalera", pričala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.