PRORADILE EMOCIJE: Ibrine suze na oproštaju od fudbala obišle svet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 08:06

PRORADILE EMOCIJE: Ibrine suze na oproštaju od fudbala obišle svet (FOTO)

Odlazi jedan od najunikatnijih ikada.

Čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović objavio je da završava igračku karijeru. On je posle pobede Milana protiv Verone (3:1) pred punim tribinama "San Sira" saopštio da je odlučio da kači kopačke o klin.

Dosadašnji saigrači, stručni štab i navijači priredili su mu veličanstven oproštaj na centru stadiona, gde je sem za Milan igrao i za Inter, a 41-godišnji golgeter nije mogao da sakrije suze.

Karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je počeo u Malmeu, a potom je igrao za Ajaks, Juventus, Inter i Barselonu, odakle je prvi put došao u Milan kroz pozajmicu 2010. godine.

Potom je prešao na pun ugovor u Milan, da bi zatim igrao za Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi, a 2019. godine vratio se u Milan.

Tifozi Rosonera rasplakali su Ibrahimovića pre početka utakmice kratkom porukom sa tribina koja je glasila: "Good Bye" (Doviđenja). Ceo stadion je skandirao "Ibrahimović, Ibrahimović" nakon čega Zlatan nije mogao da sakrije suze, a te slike obišle su planetu i izazvale emocije kod svih zaljubljenika u fudbal.

Stavolta anche #Ibrahimovic è crollato.

Davanti all'amore del suo popolo, Ibra si è lasciato andare.

Occhi lucidi ad osservare il saluto. Lacrime per il Godbye rossonero. Emozioni a San Siro 😢#MilanVerona pic.twitter.com/EHBY5XYxOr

— GOAL Italia (@GoalItalia) June 4, 2023

U karijeri je osvojio 34 trofeja. Za reprezentaciju Švedske je odigrao 122 utakmice i postigao 62 pogotka.

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IBRAHIMOVIĆ: Vreme je da se oprostim od fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023

Šveđaninsaopštio da odlazi u penziju...Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je da odbio ponude nekoliko klubova, pošto je odlučio da okonča igračku karijeru, prenose italijanski mediji. Ibrahimović (41) je sinoć po završetku meča poslednjeg, 38. kola Serije A između Milana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zlatan Ibrahimović i 11 godina starija lepotica upoznali su se na neverovatan način

Izvor: B92, 05.Jun.2023

Legendarni Zlatan Ibrahimović (41) rešio je da završi profesionalnu fudbalsku karijeru, a ovu vest kroz suze objavio je posle utakmice Milana protiv Verone u poslednjem kolu Serije A pred punim "San Sirom"...Pored uspešne karijere, njegov privatni život je takođe bio predmet interesovanja, a posebno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.