Zenit traži ukidanje viza za UK

Izvor: B92, 06.Maj.2008, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit traži ukidanje viza za UK



Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga zatražio je od britanskih vlasti da pojednostave sistem izdavanja viza za utakmicu finala Kupa UEFA, koju će ruski tim 14. maja odigrati sa Glazgov Rendžersom u Mančesteru. Ruske vlasti su u ponedeljak donele odluku da navijačima koji će doći na finalnu utakmicu Lige šampiona, u kojoj će se 21. maja u Moskvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastati engleski klubovi Mančester Junajted i Čelsi, omogući ulaz u zemlju uz posedovanje karte za meč.

Zenit je na sajtu saopštio da je i predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini zatražio od britanskih vlasti da pojednostave sistem izdavanja viza i ruskim navijačima olakšaju dolazak u Englesku.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.