Zbogom Mihaela Balaka

Izvor: RTS, 02.Okt.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbogom Mihaela Balaka

Proslavljeni nemački fudbaler Mihael Balak odlučio je da završi profesionalnu karijeru, prenose nemački mediji. Balak je bio bez angažmana od juna, navodno je pregovarao sa klubovima iz Amerike i Australije, ali je na kraju ipak doneo odluku da se povuče.

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Mihael Balak okončao je igračku karijeru, preneli su nemački mediji.

Otkako mu je istekao dvogodišnji ugovor sa Leverkuzenom, spekulisalo se da pregovara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa klubovima iz američke MSL lige i Australije.

Balak, koji je 26. septembra napunio 36 godina, prve fudbalske korake napravio je u nižerazrednom Hemniceru. Kasnije je igrao za Kajzerslautern, Bajer Leverkuzen (u dva navrata), Bajern Minhen i Čelsi, a od juna je bio bez angažmana.

Balak je za reprezentaciju Nemačke odigrao 98 utakmica i postigao 42 gola. Debitovao je 1999. godine protiv Škotske, a od nacionalnog dresa oprostio se u martu 2010. na prijateljskoj utakmici protiv Argentine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.