Završeno poslednje izvlačenje nagradne igre Uzmi račun i pobedi, a ovo su dobitnici stanova u Beogradu

Izvor: BKTV News, 28.Apr.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno poslednje izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a ovo su dobitnici stanova u Beogradu

Poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018" završeno je danas, a čak 10.732.295 koverata bilo je u igri za vredne nagrade.

Nagrade su izvlačili muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, glumac Bojan Perić, glumica Andrea Ržaničanin, bronzana džudistkinja iz Tel Aviva Milica Nikolić, pevač Sergej Ćetković, kao i selektor i golman fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vladimir Stojković. Oni su među brojnim javnim ličnostima koje su podržale borbu protiv sive ekonomije.

Kako je saopštila Vlada Srbije, koja je priređivač nagradne igre, nagrade su 30 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Gomeks", "Gorenje" i "Ušće šoping centar", 14 automobila "fijat 500L" i čak dva stana jedan od 72 metara kvadratnih na Novom Beogradu i glavna premija - stan u izgradnji u Beogradu na vodi, površine 70 metara kvadratnih.

Dobitnici Gomex vaučera u vrednosti od 60.000 dinara su Šljukić Sveto iz Prijepolja, Marjanović Slobodan iz Prokuplja, Sanja Jakšić iz Kikinde, Jelena Petrović iz Lipe, Agata Poljaković iz Novog Sada, Vladin Dražić iz Pančeva, Stojanović Milica iz Beograda, Slađana Štetin iz Pančeva i Mirjana Canić iz Rekovca, Banković Miroslava iz Mladenovca, a sreću im je doneo muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

Glumci Bojan Perić i Andrea Ržaničanin izvukli su dobitnike "Gorenje" vaučera u vrednosti od 120.000, a to su Bogićević Kristina iz Višnjićeva, Tomašević Milenka iz Priboja, Bosiljka Mančić iz Banovaca, Lidija Miljković iz Bora, Helena Jovanović iz Novog Sada, Miroslav Lazar iz Stare Pazove, Miljanka Petronijević iz Kruševca, Andrija Havran iz Vršca, Zvonimir Dimić iz Jagodine i Uroš Kokman iz Beograda.

Jedna koverta nije ispunjavala predispozicije, jer nije bio naveden broj telefona pošiljaoca.

Dobitnike deset vaučera "Ušće šoping centra" u vrednosti od 120.000 dinara izvukla je džudistkinja Milica Nikolić, a srećni dobitnici su Šanković Valentina iz Beograda, Mirjana Budimir iz Beograda, Spajić Dejan takođe iz Beograda, Danica Stojanović iz Zernjanina, Popović Slavica iz Skobalja, Dragoslav Savić iz Beograda, Hermina Časni iz Mola, Knežević Milan iz Bistrice, Dragan Zarić iz Žagubice i Nimčević Teza iz Subotice.

Pevač Sergej Ćetković izvukao je dobitnike 14 automobila "fijat 500L". Vlasnici novih automobila su: Dajana Kelč iz Apatina, Makivić Dragica iz Kikinde, Vasa Igić iz Futoga, Dragan Marković iz Šapca, Zdravko Milikić takođe iz Šapca, Katarina Tek iz Lalića, Aleksandra Mitrović iz Opova, Marija Tomić iz Niša, Olga Marković iz Vršca, Miroslav Stajković iz Prokuplja, Božić Dijana iz Subotice, Perkin Ivona iz Bačkog Petrovog sela, Nikola Bradić iz Beograda i Nikša Radmila iz Novog Kneževca.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković izvukao je dobitnika stana na Novom Beogradu od 70 kvadrata, a srećni dobitnik je Vukadin Božović iz Šida. Voditelj Slobodan Šarenac je nakon ovoga imao opasku upućenu dobitniku da ukoliko mu se neko pojavi na vratima i lupa i vrišti to je zato što je postao vlasnik stana u Beogradu!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izvukao je dobitnika glavne premije - stana u izgradnji u Beogradu na vodi, površine 70 metara kvadratnih, a sreću je doneo Bančević Radojki iz Zemuna.

Srpski studenti ostvarili VELIKI USPEH, na potezu su SVI koji MOGU DA POMOGNU! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Đorđević: Još bolji rezultati u borbi protiv sive ekonomije

Izvor: RTS, 28.Apr.2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i naveo da se sa NALED-om radi novi set zakona Vlada Srbije će novim fiskalnim merama i inspekcijom nastaviti borbu protiv sive ekonomije. . "Želimo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.