Završena jesenja sezona

Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena jesenja sezona

FUDBAL

SRPSKA LIGA ,,ISTOK”

Završena jesenja sezona

TRAJAL IZ KRUŠEVCA JESENjI ŠAMPION

Fudbalska zavesa jesenje sezone na srpskoligaškom,,Istoku” posle 15. kola je završena. Novajlije u ligi, ekipa Trajala iz Kruševca sasvim zasluženo je stigla do titule jesenjeg prvaka i to čak sa šest bodova viška od najbližih pratilaca, ekipe imenjaka Jedinstva iz Paraćina, odnosno iz Bošnjaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koje su na svom bodovnom kontu upisale po 30 osvojenih bodova. Poslednja dva mesta pripala su ekipi Ozrena sa šest bodova, a fenjerdžije je ekipa Timoka koja je ove  jeseni osvojila samo pet bodova.

Poslednje 15.kolo donelo je, uglavnom, očekivane rezultate i pobede favorita. Sva tri kluba iz Jablaničkog okruga dobro su prošli u ovom poslednjem kolu. Moravac Orion je posle mnogo bolje igre u Soko Banji došao do zaslužene pobede od 1:3, dok je Radan na svom terenu sa 2:1savladao Budućnost iz Popovca. Jedinstvo iz Bošnjaca posle osam uzastopnih pobeda, nije uspelo da stigne do devetog trijumfa u nizu, ali i bod osvojen na vrućem terenu u Trsteniku u meču sa istoimenom ekipom, svakako je vredan pažnje.

Rezultati poslednjeg 15.kola jesenje sezone: Trstenik PPT – Jedinstvo (B) 0:0, Ozren – Moravac 1:3, Radan – Budućnost 2:1, Car Konstantin – Trajal 0:2, Tabane 1970 – Rtanj 2:1, Timok – Dunav 2:1, Sinđelić – Pukovac 2:0, Jedinstvo (P) – Radnički 2:1.

U nastavku prolećnog dela prvenstva u 16.kolu, sastaju se: Rtanj – Trajal, Car Konstantin – Pukovac, Sinđelić – Jedinstvo (B), Trstenik PPT – Moravac Orion, Ozren – Budućnost, Radan – Radnički, Jedinstvo (P) – Dunav, Timok -Tabane 1970.

ZONA ,,JUG”

I pored poraza u poslednjem kolu

DUBOČICA ZIMUJE NA PRVOM MESTU

Fudbaleri Dubočice u samoj završnici imali su ozbiljan kiks na gostovanju. Dozvolili su da ih  savlada domaća ekipa Nebeski anđeli na vojnoj bazi ,,Jug” kod Vranja sa 2:1 i tako su pokvarili utisak o dobroj jesenjoj sezoni. Ovaj kiks leskovačkog zonaša, nije uspela na pravi način da iskoristi ekipa Pčinje iz Trgovišta, koja je poražena u Nišu sa 2:1 od ekipe OFK Niš. Zahvaljujući porazu u Nišu Dubočica će prezimiti na prvom mestu sa 38 osvojenih bodova, sledeće je ekipa Pčinje sa 35, a potom sledi Balkanski 32, OFK Niš 28 bodova… Na poslednja mesta nalaze se ekipe Lužnice i Jablanice sa skromnih 8 bodova.

U komšijskom nadmetanju snaga na ,,Rosulji” Vlasina je bila manje slab partner i zasluženo stigla do pobede od 1.0 protiv ekipe Budućnosti iz Orašja. Jablanica je u na svom terenu još jednom razočarala, pa je tako ekipa tanaska Rajića stigla do ubedljive pobede od 0:4. Najzad su i fudbaleri leskovačke Sloge osetili slast pobede. U meču sa slabom ekipom Morave iz Vladičinog Hana došli su do pobede – 4:3. U Bojniku domaća Pusta reka sa 1:0 pobedila je Lužnicu iz Babušnice.

Rezultati poslednjeg 15.kola: Vlasina – Budućnost 1:0, Vranjska banja – Brzi brod 1:1, Jablanica – Tanasko Rajić 0:4, Sloga – Morava 4:3, OFK Niš – Pčinja 2:1, Nebeski anđeli – Dubočica 2:1, Polet 1980 – Balkanski 0:2, Pusta reka – Lužnica 1:0.

U nastavku prolećnog dela prvenstva u 16.kolu, sastaju se: Budućnost – Lužnica, Pusta reka – Balkanski, Polet 1980 – Dubočica, Nebeski anđeli – Pčinja, OFK Niš -Morava, Sloga – Tanasko Rajić, Jablanica – Brzi brod, Vranjska banja – Vlasina.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA

Rezultati 15.poslednjeg kola: Bobište – Jedinstvo (Š) 4:0, Brza – Mladost 5:1, Polet – Umac 4:3, Čekmin – Jedinstvo (GS) 0:2, Jedinstvo (G) – Mladi borac 2:1, Zloćudovo – Železničar 4:2, Kumarevo 65 – Sloga 1:6, Progres – Vučje 1.6.

Jesenje počasti za osvojeno prvo mesto pripadaju ekipi Jedinstva iz Gornjeg Stopanja koja je osvojila 41 bod, a drugom mestu je Vučje sa 40 bodova, dok trećeplasirane Bobište poprilično zaostaje sa osvojenih 33 boda. Fenjerdžije su dve ekipe iz opštine Vlasotince, sa samo osam osvojeni bodova, a to je Progres iz Ladovice i Jedinstvo iz Šišave.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA

U poslednjem 15.kolu, jesenje sezone postignuti su sledeći rezultati: Milanovo – Omladinac 6:1, Bratstvo – Moravac 0:1, Lemind 1953 – Marjan MB 2:2, Šumadija – Sušica 2101 4:2, Derbi 2016 – Radnički 4:1, BSK – Plantaža 3:0, Real – Mladost 3:0, OFK Morava – Gradac 6:0.

Prvo mesto pripalo je ekipi leskovačke OFK Morave koja je osvojila 39 bodova, druga je ekipa Šumadije sa 36 bodova, a treći je BSK iz Belanovca sa 30 0svojenih bodova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.