Zašto volimo fudbal? Mesi će vam objasniti jednim potezom, a Barsa je još jednom pokazala da ne može bez njega! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2020, 19:14

Zašto volimo fudbal? Mesi će vam objasniti jednim potezom, a Barsa je još jednom pokazala da ne može bez njega! (video)

Pobeda Barselone i to veoma ubedljivo nakon ulaska Lionela Mesija u drugom poluvremenu.

Nije Barsa briljirala ni danas, ali je upisala tri boda u Primeri. Na kraju i veoma ubedljivo, 5:2 (1:1).

Nakon dve šanse koje je imala ekipa Barselone preko Grizmana, konačno je uspela i da postigne gol preko Dembelea. Pokazao je sav svoj talenat u par poteza, primio je loptu, eksplozivno je prebacio na drugu nogu, pa levicom pod prečku - 1:0!

Barsa bolja, imala je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansi do kraja poluvremena, a najbolju je propustio Antoan Grizman. Loše je izveo penal, Klaudio Bravo je odbranio, Betis je i dalje imao čemu da se nada.

I onda gol u mreži Barselone, polukontra po levoj strani napada Betisa, Sanabria je dočekao loptu u kaznenom prostoru, šutirao i prevario Ter Štegena za 1:1.

Ipak, već početkom drugog poluvremena nešto što se ne viđa svaki dan. Mesi je ušao u igru, pa ionako rovit, pokazuje magiju, preskače loptu kada su svi mislili da će šutirati, Grizman je bio potpuno sam i samo je imao jedan posao, da pošalje loptu u praznu mrežu što je i uradio.

Već u 58. minutu situacija koja je rešila meč, velika šansa za Barsu, Mesi je uposlio Dembelea, ovaj pucao ka golu, golmana je već savladao, ali je Mandi odbranio rukom čist gol. Crveni karton i penal, Mesi je rešio kazneni udarac za 3:1.

Malo ko se nadao da bi Betis mogao da se vrati u meč, ali je to učinio. Fantastično je Moreno promešao par igrača po levoj strani, uposlio Lorena koji zakucava.

Nije Barsa dozvolila nikakvo iznenađenje, sa još dva gola u mreži gostiju ih je ispratila kući. Prvo, u 82. minutu Lionel Mesi, fantastičnu akciju je rešio odličnim udarcem unutar kaznenog prostora.

Za kraj, novi gol u mreži Betisa, Serđi Roberto je uposlio Pedrija na drugoj stativi koji rešava ovu situaciju za konačnih 5:2.

    Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.