Zaprosio devojku pred punim stadionom, a ona - pobegla

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaprosio devojku pred punim stadionom, a ona - pobegla

Neimenovani belgijski mladić, navijač kluba “Cercle Brugge”, pred utakmicu “Bruggea” sa “Standardom” iz Liježa, na fudbalski teren doveo je svoju devojku, gde mu je voditelj dao mikrofon kako bi je javno zaprosio.

Mladić je bojažljivo krenuo da čita pripremljen govor sa papira, rekavši svojoj devojci koliko mu znači, ali po njenom izrazu lica bilo je jasno da se situacija neće završiti dobro.

Kada je mladić pao na kolena i pitao zaprepašćenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojku da se uda za njega, ona je nešto promrmljala, rekla ’ne’ i otrčala ka tunelu. Razočaranog mladića voditelj je odveo sa terena, a navijači sa tribina su celu situaciju propratili zvižducima i smehom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

To se zove blam prosidba...(Video)

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 30.Dec.2010, 14:53

Zaprosio djevojku pred punim stadionom, a ona rekla "ne".. Navijač belgijskog fudbalskog kluba Serkl Briž iskoristio je zagrijevanje fudbalera pred početak utakmice kako bi svojoj djevojci Natali postavio "jedno važno pitanje". Mladić je isplanirao prosidbu do posljednjeg detalja - uspjeo je...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.