To se zove blam prosidba...(Video)

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 30.Dec.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To se zove blam prosidba...(Video)

Zaprosio djevojku pred punim stadionom, a ona rekla "ne"... Navijač belgijskog fudbalskog kluba Serkl Briž iskoristio je zagrijevanje fudbalera pred početak utakmice kako bi svojoj djevojci Natali postavio "jedno važno pitanje". Mladić je isplanirao prosidbu do posljednjeg detalja - uspjeo je da dobije dozvolu i siđe na teren pred utakmicu, "dobio" je voditelja da objasni publici šta će vidjeti prije golova svog omiljenog tima, napisao je na papir šta mu sve njegova voljena znači, a >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << onda kleknuo i čuo "NE".

Natali je stajala u šoku i odmahivala glavom, a onda briznula u plač i pobjegla sa terena. Nesrećnom mladiću je voditelj pomogao da napusti teren, a publika je zviždala.
 

Izvor:RS Planeta

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.