Zanosnim oblinama očarala milione: Zbog zgodne policajke više niko ne gleda fudbal VIDEO

Izvor: B92, 30.Sep.2023, 10:21

Zanosnim oblinama očarala milione: Zbog zgodne policajke više niko ne gleda fudbal VIDEO

Navijači kolumbijskog kluba Amerika De Kali u poslednje vreme imaju previše poteškoća, budući da sve više gledaju van terena, nego u tok utakmice.

Naime, atraktivna policajka Aleksa Narvaez, koja je zadužena za red i mir na utakmicama, svojim izgledom skreće pažnju navijačima, koji ne mogu da ostanu imuni na njene obline.

Policajka skreće pažnju muškog dela na stadionu uskom uniformom koja savršeno ističe njene obline.

Aleksa je zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom izgledu postala popularna širom države, a u prilog tome govori podatak da je na Instagramu prati 1,7 miliona ljudi.

Najpopularnija kolumbijska policajka na svojim mrežama redovno kači slike, kako sa utakmica, tako i iz privatnog života.

U nastavku teksta pogledajte samo jednu od njenih objava, pa sami zaključite da li navijači s pravom sve manje obraćaju pažnju na tok igre na utamicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.