Zaneti: Kalčopoli je sramota

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2015, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaneti: "Kalčopoli je sramota"

Potpredsednik Intera je komentarisao svima već poznat skandal u italijanskom fudbalu.

Skandal koji je potresao italijanski fudbal i dalje privlači pažnju javnosti.

Podsećanja radi, Juventusova titula iz sezone 2005/2006 je završila u rukama "Neroazura", "Stara Dama" je izbačena u Seriju B, a Inter je još doveo Ibrahimovića i Vijeru iz redova Juvea.

Takođe, Havijer Zaneti, legenda milanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Intera, je izjavio da se "Kalčopoli" nikada neće zaboraviti.

"To je velika mrlja u italijanskom fudbalu. Nažalost, to što se desilo neće nikad biti zaboravljeno. Ne možemo se pretvarati kao da se ništa nije dogodilo. Ipak, sada moramo da nastavimo dalje.", izjavio je Zaneti za italijanske medije.

Havijer je dodao se nada da će Inter ponovo postati konkurentan u borbi za titulu u Seriji A.

"Italijanski fudbal prolazi kroz teške trenutke već neko vreme. Mi u Interu ćemo učiniti sve što je u našoj moći da vratimo klub tamo gde mu je i mesto.", dodao je Zaneti.

Novopečeni potpredsednik Intera je za kraj izjavio da je pred italijanskim fudbalom bolje vreme.

"U svakom slučaju, činjenica da se čak 3 italijanska tima nalaze u polufinalima evropskih takmičenja je znak da je pred italijanskim fudbalom bolja budućnost. Nadam se da će se stvari vratiti na svoje mesto.", zaključio je Zaneti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.