Zamonašio se, a posle 12 godina je video Sašu Ilića! Evo šta je monah iz Sopoćana rekao legendi Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamonašio se, a posle 12 godina je video Sašu Ilića! Evo šta je monah iz Sopoćana rekao legendi Partizana

Ilić je mnogo puta ispisao istoriju kluba iz Humske.

Saša Ilić je živa legenda Partizana, čovek u čije znanje se navijači crno-belih kunu i sada kada iskusni vezista duboko „ore“ kroz četvrtu deceniju života. Crno-beli su sa prekaljenim vezistom dva puta igrali u Ligi šampiona, nadaju se da će to učiniti i treći put, a Ilić bi trebalo da bude „faktor iks“ u tom poduhvatu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Da je Ilić istinska institucija u Humskoj govori i anegdota koju je kapiten Partizana ispričao tokom priprema na Zlatiboru.

- Posetio sam nedavno pred meč sa Novim Pazarom manastir Sopoćani sa nekoliko saigrača. Pozdravio sam se sa monahom, a on mi je rekao: „Ilić, tebe znam! Šta si sad, trener?“

Samo sam se osmehnuo.

- Još igram.

Monah je uzvratio začuđeno.

- Još igraš? Ja sam se zamonašio pre 12 godina i tada si igrao...

Podsetimo, Saša Ilić je sa 817 utakmica rekorder Partizana po broju odigranih mečeva, a ušao je i u istoriju Lige šampiona. Sa 51 utakmicom je igrač sa najviše partija u kvalifikacijama za elitno takmičenje. Tridesetog decembra će napuniti 40 godina!
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.