Zakazana promocija - Urošević četiri godine u Humskoj

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana promocija - Urošević četiri godine u Humskoj

Šampion Srbije zakazao promociju prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Fudbalski klub Partizan promovisaće u četvrtak od 13 časova novog igrača Slobodana Uroševića, prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Slobodan Urošević ima 23 godine i igra na mestu levog beka, a do sada je nastupao za Napredak iz Kruševca, u kom je od 2014. godine, s tim da je kratak period bio u belgijskom Levenu.

Dosadašnji član kruševačkog Napretka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpisaće sa Partizanom ugovor na četiri godine, a sportski direktor Ivica Iliev ranije danas je kazao da je stručni štab na čelu sa Miroslavom Đukićem insistirao na angažovanju Uroševića.

Fudbaleri Partizana okupiće se u petak na početku priprema za drugi deo sezone.

Partizan će prvu utakmicu u prolećnom delu sezone odigrati protiv Viktorije Plzenj u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Došao Urošević, Iliev najavljuje još kvalitetnih pojačanja

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018, 14:41

Partizan se pojačao na levom beku. Prelazni rok nije gotov, ali ideja se zna...Partizan je danas predstavio prvo zimsko pojačanje - levog beka Slobodana Uroševića, a sportski direktor najavio je da prelazni rok još nije gotov, a da će glavni cilj u njemu biti pravljenje tima koji će dugo ostati...

Nastavak na Sportske.net...

Iliev: Everton nas odbio, ne igra protiv Plzenja

Izvor: B92, 11.Jan.2018

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, rekao je na predstavljanju Slobodana Uroševića da ih je Everton odbio i da neće biti u timu za Viktoriju Plzenj.

Nastavak na B92...

Urošević povukao nogu - Partizan ugovorio drugi transfer!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018

Promocijom Slobodana Uroševića crno-beli su počeli da realizuju planove u zimskom prelaznom roku. Najnovija vest glasi da je dogovoren drugi transfer...Fudbalski klub Partizan pojačao se danas na poziciji levog beka, pošto je dosadašnji član kruševačkog Napretka Slobodan Urošević parafirao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.