ZVEZDAŠI SPREMAJU SPEKTAKL: Niz posebnih detalja u čast Siniše Mihajlovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 21:36

ZVEZDAŠI SPREMAJU SPEKTAKL: Niz posebnih detalja u čast Siniše Mihajlovića

Biće emotivno...

Fudbalski klub Crvena zvezda oprostiće se od legende Siniše Mihajlovića kako i dolikuje – na poseban i veličanstven način.

Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler, preminuo je 16. decembra posle duge i iscrpljujuće borbe protiv leukemije.

Legenda srpskog i svetskog fudbala, čovek koji je u dve sezone nosio dres Crvene zvezde i ostavio neizbrisiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trag, preminuo je u 54. godini života.

Zvezda će u njegovu čast prvu zvaničnu utakmicu od njegove smrti posvetiti Mihajloviću, a sudbina je htela da se sastane sa klubom u kojem se Mihajlović probio i stavio svoje ime na mapu jugoslovenskog fudbala – Vojvodinom.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu četvrtog februara u 16 časova, te su iz Ljutice Bogdana sve posvetili da se na veličanstven način oproste od legende.

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Kako nam je rečeno, fudbaleri Zvezde izaći će u posebnim dresovima u čast Mihajlovića, a verovatno će i igrači Vojvodine biti u specijalno dizajniranoj opremi kao omaž Siniši.

Takođe, fudbaleri će imati posebnu koreografiju posvećenu Mihajloviću, a sve to sa stadiona "Rajko Mitić" gledaće porodica proslavljenog srpskog fudbalera, koju će aktuelni šampion Srbije ugostiti.

Pored svega navedenog, Zvezda sprema još posebnih detalja kao omaž Siniši Mihajloviću, ali o tome u danima ispred.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Goran Pandev u Zvezdi

Izvor: B92, 29.Jan.2023, 16:40

FK Crvena zvezda ugostio je legendu makedonskog fudbala i velikog navijača Zvezde, Gorana Pandeva...On je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića obišao klupske prostorije, muzej i još jednom potvrdio ljubav prema Crvenoj Zvezdi..."Kao mali sam voleo Crvenu zvezdu i navijao za nju. Zvezda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.