ŽIVOTNA PRIČA IVICE OSIMA ZA HOLIVUDSKI FILM! Od 20 besanih noći na Mundijalu do meča za pamćenje protiv Maradone (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Maj.2022, 15:29

ŽIVOTNA PRIČA IVICE OSIMA ZA HOLIVUDSKI FILM! Od 20 besanih noći na Mundijalu do meča za pamćenje protiv Maradone (VIDEO)

Proslavljeni jugoslovenski fudbalski trener Ivica Osim preminuo je danas u 81. godini. Smrt ga je zatekla jutros u 10:00 sati u Gracu, u Austriji, gde je živeo poslednjih nekoliko godina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan se oprostio od Osima

Izvor: B92, 01.Maj.2022

Legendarni fudbalski trener Ivica Osim preminuo je u nedelju...Bivši trener Partizana Ivica Osim preminuo je u 81. godini života..Crno-beli su se od svog bivšeg trenera oprostili putem društvenih mreža..."U ranim prepodnevnim časovima, iznenada nas je napustio legendarni jugoslovenski igrač i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.