ZA OVO NEMA TOLERANCIJE: Aćerbi izbačen iz reprezentacije zbog rasizma

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 15:57

ZA OVO NEMA TOLERANCIJE: Aćerbi izbačen iz reprezentacije zbog rasizma

Optužen je.
Fudbaler Intera Frančesko Aćerbi izbačen je iz reprezentacije Italije zbog optužbi za rasizam, saopštili su Fudbalski savez Italije (FSI) i njegov klub.
Defanzivac (36) je pod sumnjom da je vređao igrača Napolija Žuana Žesusa na rasnoj osnovi, a FSI je na zvaničnom sajtu saopštio je da je selektor Lućano Spaleti umesto njega pozvao Đanluku Manćinija.
Do sukoba između Aćerbija i Brazilca došlo je tokom nedeljnog meča Inter - Napoli (1:1).
Aćerbi je demantovao da je bilo uvreda na rasnoj osnovi, ali su iz FSI odlučili da ga ipak sklone iz tima za prijateljske mečeve koje će Italija igrati protiv Venecuele (21. marta) i Ekvadora (24. marta) u Sjedinjenim...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Azuri" precrtali Aćerbija zbog optužbi za rasizam

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

Fudbaler Intera Frančesko Aćerbi izbačen je iz reprezentacije Italije zbog optužbi za rasizam, saopštili su danas Fudbalski savez Italije (FSI) i njegov klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.