Vuković zvanično u Olimpijakosu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković zvanično u Olimpijakosu

Srpski fudbalski reprezentativac Jagoš Vuković danas je zvanično kompletirao transfer iz Konje u Olimpijakos vredan dva miliona evra, objavio je šampion Grčke.

Vuković je sinoć stigao u Atinu iz Turske, uspešno je obavio medicinske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofenijim klubom iz Grčke.

On će se već danas staviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na raspolaganje treneru Besniku Hasiju na pripremama u Belgiji.

Prema pisanju grčkih medija, iskusni 29-godišnji štoper za tri sezone u Pireju zaradiće 3,6 miliona evra, a ne njegovom dolasku insistirao je novi sportski direktor Olimpijakosa Darko Kovačević.

Vuković je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali je karijeru gradio u Radu, PSV-u iz Ajndhovena, Rodi, Vojvodini, pre nego što je tri godine nosio dres Konje.

Za reprezentaciju Srbije zabeležio je šest nastupa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.