Milanović trener Hajduka

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Sep.2012, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović trener Hajduka

Milan Milanović, do nedavno trener Šerifa iz Tiraspolja, biće novi šef stručnog štaba Hajduka. Milanović je u Srbiji radio u Radu, Zemunu i Palilulcu, a u OFK Beogradu je bio pomoćni trener u prvom timu i trener u mlađim kategorijama.
Prošle sezone preizeo je Šerif u momentu kad je prvenstvo već počelo i doveo ga do nove titule šampiona Moldavije.
U kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisan je od Dinama iz Zagreba, što mu gazde u Tiraspolju nisu oprostile i dobio je otkaz.
Promocija Milanovića u trenera Hajduka najavljena je za ponedeljak.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović trener Hajduka

Izvor: Mondo, 16.Sep.2012

Velička Kaplanovića u ulozi prvog trenera superligaša iz Kule trebalo bi da zameni Milan Milanović...Milan Milanović, donedavno trener moldavskog Šerifa iz Tiraspolja, biće novi šef stručnog štaba Hajduka, saznaje Sportski žurnal. Promocija Milanovića u novog šefa stručnog štaba Kuljana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.