Vreme je! Posle Ćire, Srbin konačno u Barsi i to već u januaru?! Klub pristao?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je! Posle Ćire, Srbin konačno u Barsi i to već u januaru?! Klub pristao?

Srpski igrači nisu baš ostavili trag u Barseloni, a priča se da će u januaru na "Kamp Nou" posle više od dve decenije ponovo stići naš igrač!

Fudbalski čarobnjak Dragan Ćirić, jedini je srpski igrač koji je nastupao za Barselonu. Dve godine je proveo u klubu, imao problema sa povredama, iako je Van Gal cenio njegove kvalitete, nije ostavio trag.

Ako ne računamo Krkića koji ima špansko državljanstvo i malo veze sa Srbijom, naši igrači nisu nastupali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za slavni klub.

Goran Drulić je proveo šest meseci u drugom timu Barselone, a sa klupe, Katalonce je vodio Radomir Antić, od januara do juna 2003. i svojevremeno početkom šezdesetih, Ljubiša Broćić, koji je vodio i Zvezdu, PSV i Juventus.

Ali, za par meseci u Barsu bi mogao ponovo da stigne srpski igrač.

Kako piše "La Nazione", Fiorentina ozbiljno razmišlja da prihvati ponudu Katalonaca. Meta je Bleki Milenković, pisali smo već da Barsa traži štopera umesto Umtitija koji posle povrede kolena više nije isti igrač.

Srpski štoper može da igra i desnog beka, što je razlog više da o njemu Barsa razmišlja, a Fiorentini je potreban novac za prelazni rok, želi da zadrži Kjezu, Kastrovilija, Pecelju kao i da otkupi par igrača sa pozajmice.

Milenković je šansa da napune kasu, njegova cena je između 30 i 40 miliona evra što za Barsu ne bi bio problem.

"Ljubičasti" su inače posle nekoliko dobrih partija, remija protiv Juventusa, upali u krizu, dobili su jednu od pet utakmica pa su bliži borbi za opstanak nego Evropi što je bio proklamovani cilj novog vlasnika Roka Komisa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.